Gijsbertus Bernardus Olislagers (1894-1969)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gijsbertus Bernardus Olislagers
Gijsbertus Bernardus Olislagers (1894-1969)

Gijsbertus Bernardus Olislagers (1894-1969)

Kunstenaar

Gijsbertus Bernardus OLISLAGERS (Oosterhout 1894 - Breda 1969)

Aangeboden items
2
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Gijsbertus Bernardus Olislagers - Boerderij kopen? Bied vanaf 20!
Gijsbertus Bernardus Olislagers (1894-1969) Nederlands Boerderij
TechniekOlieverf
Afmetingen27 x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 20
Bied mee Bied mee
Gijsbertus Bernardus Olislagers - Bosgezicht kopen? Bied vanaf 95!
Gijsbertus Bernardus Olislagers (1894-1969) Nederlands Bosgezicht
TechniekOlieverf
Afmetingen37 x 45 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerBoard
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 95
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Gijsbertus Bernardus Olislagers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gijsbertus Bernardus Olislagers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gijsbertus Bernardus Olislagers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gijsbertus Bernardus Olislagers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gijsbertus Bernardus Olislagers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gijsbertus Bernardus Olislagers!

Volg het aanbod kunst van Gijsbertus Bernardus Olislagers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gijsbertus Bernardus Olislagers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gijsbertus Bernardus Olislagers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gijsbertus Bernardus Olislagers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gijsbertus Bernardus Olislagers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gijsbertus Bernardus Olislagers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gijsbertus Bernardus Olislagers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gijsbertus Bernardus Olislagers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gijsbertus Bernardus Olislagers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gijsbertus Bernardus Olislagers?

Kunst kopen van Gijsbertus Bernardus Olislagers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gijsbertus Bernardus Olislagers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gijsbertus Bernardus Olislagers. Om meer kans te maken om de Gijsbertus Bernardus Olislagers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gijsbertus Bernardus Olislagers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.