• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Gustav Beran (1912-2006)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gustav Beran

Gustav Beran (1912-2006)

Kunstenaar

Gustav BERAN

Kunstenaar, ontwerper, glasschilder, industrieel ontwereper

Geboren op 17 oktober 1912 in Wenen, Gestorven in 2006

Opleiding: Haagse School Woonde en werkte in Wenen, Voorschoten en Zeist

Gustav Beran, geboren in Oostenrijk in 1912, was een ontwerper en kunstenaar. Hij is opgeleid door de zeer invloedrijke Josef Hoffmann. Beran was artistiek leider van Gerritsen & Van Kempen in de jaren 60/70.

Expositie in zilvermuseum Schoonhoven in 2002

n.v.t.

Aangeboden items
0
Verkochte items
3
Nationaliteit
NederlandsNederlands  OostenrijksOostenrijks  
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Gustav Beran (1912-2006) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Gustav Beran (1912-2006) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

Kunst kopen van Gustav Beran

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gustav Beran? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gustav Beran. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gustav Beran en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gustav Beran te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gustav Beran!

Volg het aanbod kunst van Gustav Beran te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gustav Beran te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gustav Beran instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gustav Beran kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gustav Beran!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gustav Beran kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gustav Beran en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gustav Beran via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gustav Beran of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gustav Beran?

Kunst kopen van Gustav Beran begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gustav Beran, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gustav Beran. Om meer kans te maken om de Gustav Beran te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gustav Beran! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.