Hans Arp (1888-1966)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Hans Arp
Hans Arp (1888-1966)

Hans Arp (1888-1966)

Hans ARP (Straatsburg 1888 - Bazel 1966)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Duits Duits  Frans Frans  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Hans Arp (1888-1966) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.
Internationaal worden wel 1 items aangeboden. Klik hier om deze te bekijken.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Hans Arp (1888-1966) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Er zijn 33 mensen die Hans Arp (1888-1966) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Hans Arp

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hans Arp? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hans Arp. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hans Arp en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hans Arp te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hans Arp!

Volg het aanbod kunst van Hans Arp te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hans Arp te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hans Arp instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hans Arp kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hans Arp!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hans Arp kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hans Arp en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hans Arp via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hans Arp of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hans Arp?

Kunst kopen van Hans Arp begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hans Arp, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hans Arp. Om meer kans te maken om de Hans Arp te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hans Arp! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.