• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Hans Bellmer (1902-1975)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hans Bellmer
Hans Bellmer (1902-1975)

Hans Bellmer (1902-1975)

Kunstenaar

Hans BELLMER (1902-1975) Duitse kunstenaar, schrijver, geboren in Polen (Katowice) en leefde later in Parijs waar hij in contact was gekomen met de surrealisten en dadaisten. Bellmers werk werd als surrealisme beschouwd. Zijn voorstellingen zijn sterk erotisch en hebben vaak het vrouwelijk lichaam als thema. Hij was een voorbeeld voor Paul Wunderlich en Horst Janssen. Zijn werk hangt in oa het Metropolitan Museum New York en in de Tate Gallery in Londen.

Aangeboden items
1
Verkochte items
19
Nationaliteit
DuitsDuits  PoolsPools  FransFrans  
Links
Favoriet
FA. (13 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Hans Bellmer (1902-1975) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.
Internationaal worden wel 1 items aangeboden. Klik hier om deze te bekijken.

Er zijn 19 items van Hans Bellmer (1902-1975) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 13 mensen die Hans Bellmer (1902-1975) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

Kunst kopen van Hans Bellmer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hans Bellmer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hans Bellmer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hans Bellmer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hans Bellmer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hans Bellmer!

Volg het aanbod kunst van Hans Bellmer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hans Bellmer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hans Bellmer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hans Bellmer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hans Bellmer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hans Bellmer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hans Bellmer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hans Bellmer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hans Bellmer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hans Bellmer?

Kunst kopen van Hans Bellmer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hans Bellmer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hans Bellmer. Om meer kans te maken om de Hans Bellmer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hans Bellmer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.