Herman Mees (1880-1964)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Herman Mees
Herman Mees (1880-1964)

Herman Mees (1880-1964)

Kunstschilder, Tekenaar, Graficus, Aquarellist

Herman MEES (Veendam 1880 - Zuidlaren 1964)

Aangeboden items
0
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Herman Mees (1880-1964) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Herman Mees (1880-1964) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Herman Mees

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Herman Mees? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Herman Mees. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Herman Mees en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Herman Mees te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Herman Mees!

Volg het aanbod kunst van Herman Mees te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Herman Mees te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Herman Mees instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Herman Mees kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Herman Mees!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Herman Mees kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Herman Mees en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Herman Mees via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Herman Mees of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Herman Mees?

Kunst kopen van Herman Mees begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Herman Mees, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Herman Mees. Om meer kans te maken om de Herman Mees te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Herman Mees! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.