Jan den Hengst (1904-1983)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan den Hengst
Jan den Hengst (1904-1983)

Jan den Hengst (1904-1983)

Kunstenaar

Jan den HENGST (Delft, 1904 - Amsterdam, 1983)

Aangeboden items
1
Verkochte items
33
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jan den Hengst - A3319 - Montelbaanstoren Amsterdam kopen? Bied vanaf 135!
Jan den Hengst (1904-1983) A3319 - Montelbaanstoren Amsterdam
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen55.5 cm x 36 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 135
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jan den Hengst

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan den Hengst? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan den Hengst. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan den Hengst en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan den Hengst te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan den Hengst!

Volg het aanbod kunst van Jan den Hengst te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan den Hengst te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan den Hengst instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan den Hengst kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan den Hengst!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan den Hengst kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan den Hengst en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan den Hengst via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan den Hengst of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan den Hengst?

Kunst kopen van Jan den Hengst begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan den Hengst, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan den Hengst. Om meer kans te maken om de Jan den Hengst te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan den Hengst! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.