Jan Hillebrand Wijsmuller (1855-1925)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan Hillebrand Wijsmuller
Jan Hillebrand Wijsmuller (1855-1925)

Jan Hillebrand Wijsmuller (1855-1925)

Kunstenaar

Jan Hillebrand WIJSMULLER (Amsterdam 1855 - 1925)

Jan Wijsmuller was een Nederlandse schilder die tot de late Haagse School behoorde. Na zijn opleiding aan de Rijksacademie in Amsterdam volgde hij verdere opleidingen in Den Haag, waar hij ook lid werd van verschillende kunstenaarscollectieven. Wijsmuller schilderde landschappen, stadsgezichten en strandgezichten en werd met name bewonderd om zijn aquarellen. Na een periode in het buitenland ging hij in het Gooische dorp Kortenhoef werken, waar hij talloze dorpsgezichten met boerderijen schilderde. Zijn werk werd al snel door meerdere musea aangekocht. Werken van Wijsmuller zijn onder meer te zien in het Stedelijk Museum in Amsterdam.

Aangeboden items
1
Verkochte items
22
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (30 x Favoriet)
filters
Jan Hillebrand Wijsmuller - Ophaalbrug met roeiboot, herenhuis en zeilboot op de achtergrond kopen? Bied vanaf 400!
Jan Hillebrand Wijsmuller (1855-1925) Nederlands Ophaalbrug met roeiboot, herenhuis en zeilboot op de achtergrond
TechniekAquarel
Afmetingen50 cm x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 400
Bied mee Bied mee
FA. (2)

Kunst kopen van Jan Hillebrand Wijsmuller

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Hillebrand Wijsmuller? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Hillebrand Wijsmuller. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Hillebrand Wijsmuller en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Hillebrand Wijsmuller te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Hillebrand Wijsmuller!

Volg het aanbod kunst van Jan Hillebrand Wijsmuller te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Hillebrand Wijsmuller te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Hillebrand Wijsmuller instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Hillebrand Wijsmuller kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Hillebrand Wijsmuller!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Hillebrand Wijsmuller kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Hillebrand Wijsmuller en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Hillebrand Wijsmuller via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Hillebrand Wijsmuller of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Hillebrand Wijsmuller?

Kunst kopen van Jan Hillebrand Wijsmuller begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Hillebrand Wijsmuller, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Hillebrand Wijsmuller. Om meer kans te maken om de Jan Hillebrand Wijsmuller te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Hillebrand Wijsmuller! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.