Johan Jacob Voskuil (1897-1972)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Johan Jacob Voskuil
Johan Jacob Voskuil (1897-1972)

Johan Jacob Voskuil (1897-1972)

Kunstenaar

Johan Jacob VOSKUIL (Breda 1897 - 1972 Amsterdam)

Aangeboden items
2
Verkochte items
10
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (13 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Johan Jacob Voskuil - Olieverf op canvas, Musicerende Clowns - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 750!
Johan Jacob Voskuil - Olieverf op canvas, Musicerende Clowns - Ingelijst (Zeer groot)Schilderij
Geplaatst doorVeilingmeester
Eindtijd 16-01-2023 om 20:07
Jaartal1971
TechniekOlieverf
Afmetingen112 cm x 202 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Johan Jacob Voskuil - Rustende moeflon - Houtsnede kopen? Bied vanaf 40!
Johan Jacob Voskuil - Rustende moeflon - HoutsnedeGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorlenteman
Eindtijd 29-01-2023 om 15:03
Periode1900 t/m 1944
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen25 cm x 35 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Johan Jacob Voskuil

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Johan Jacob Voskuil? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Johan Jacob Voskuil. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Johan Jacob Voskuil en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Johan Jacob Voskuil te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Johan Jacob Voskuil!

Volg het aanbod kunst van Johan Jacob Voskuil te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Johan Jacob Voskuil te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Johan Jacob Voskuil instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Johan Jacob Voskuil kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Johan Jacob Voskuil!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Johan Jacob Voskuil kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Johan Jacob Voskuil en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Johan Jacob Voskuil via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Johan Jacob Voskuil of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Johan Jacob Voskuil?

Kunst kopen van Johan Jacob Voskuil begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Johan Jacob Voskuil, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Johan Jacob Voskuil. Om meer kans te maken om de Johan Jacob Voskuil te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Johan Jacob Voskuil! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.