Johannes Embrosius van de Wetering de Rooij (1877-1972)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Johannes Embrosius van de Wetering de Rooij
Johannes Embrosius van de Wetering de Rooij (1877-1972)

Johannes Embrosius van de Wetering de Rooij (1877-1972)

Kunstenaar

Johannes Embrosius van de WETERING DE ROOIJ (Woudrichem 1877 - Den Haag 1972)

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Johannes Embrosius van de Wetering de Rooij - tafereel Landelijktafereel Landelijk kopen? Bied vanaf 50!
Johannes Embrosius van de Wetering de Rooij - tafereel Landelijktafereel LandelijkTekening / Aquarel

Geplaatst doorverve

Eindtijd 08-09-2022 om 22:33

Periode1900 t/m 1944
TechniekPotlood
Afmetingen26 cm x 35 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout

Kunst kopen van Johannes Embrosius van de Wetering de Rooij

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Johannes Embrosius van de Wetering de Rooij? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Johannes Embrosius van de Wetering de Rooij. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Johannes Embrosius van de Wetering de Rooij en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Johannes Embrosius van de Wetering de Rooij te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Johannes Embrosius van de Wetering de Rooij!

Volg het aanbod kunst van Johannes Embrosius van de Wetering de Rooij te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Johannes Embrosius van de Wetering de Rooij te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Johannes Embrosius van de Wetering de Rooij instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Johannes Embrosius van de Wetering de Rooij kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Johannes Embrosius van de Wetering de Rooij!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Johannes Embrosius van de Wetering de Rooij kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Johannes Embrosius van de Wetering de Rooij en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Johannes Embrosius van de Wetering de Rooij via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Johannes Embrosius van de Wetering de Rooij of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Johannes Embrosius van de Wetering de Rooij?

Kunst kopen van Johannes Embrosius van de Wetering de Rooij begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Johannes Embrosius van de Wetering de Rooij, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Johannes Embrosius van de Wetering de Rooij. Om meer kans te maken om de Johannes Embrosius van de Wetering de Rooij te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Johannes Embrosius van de Wetering de Rooij! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.