Joop Kropff (1892-1979)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Joop Kropff
Joop Kropff (1892-1979)

Joop Kropff (1892-1979)

Joop KROPFF (Den Haag 1892 - Delft 1979)

Aangeboden items
4
Verkochte items
37
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Joop Kropff - Moutstraat (Utrecht) kopen? Bied vanaf 65!
Joop Kropff (1892-1979) Nederlands Moutstraat (Utrecht)
TechniekLitho
Afmetingen41 x 49 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 65
Bied mee Bied mee
Joop Kropff - Moutstraat te Utrecht kopen? Bied vanaf 750!
Joop Kropff (1892-1979) Nederlands Moutstraat te Utrecht
TechniekAquarel
Afmetingen35 x 44 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 750
Bied mee Bied mee
Joop Kropff - Onbekend kopen? Bied vanaf 200!
Joop Kropff (1892-1979) Nederlands Onbekend
TechniekOlieverf
Afmetingen92 x 92 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 200
Bied mee Bied mee
Joop Kropff - Hooischelf kopen? Bied vanaf 300!
Joop Kropff (1892-1979) Nederlands Hooischelf
TechniekOlieverf
Afmetingen55 x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 300
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Joop Kropff

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Joop Kropff? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Joop Kropff. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Joop Kropff en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Joop Kropff te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Joop Kropff!

Volg het aanbod kunst van Joop Kropff te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Joop Kropff te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Joop Kropff instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Joop Kropff kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Joop Kropff!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Joop Kropff kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Joop Kropff en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Joop Kropff via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Joop Kropff of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Joop Kropff?

Kunst kopen van Joop Kropff begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Joop Kropff, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Joop Kropff. Om meer kans te maken om de Joop Kropff te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Joop Kropff! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.