Leo Gestel (1881-1941)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Leo Gestel
Leo Gestel (1881-1941)

Leo Gestel (1881-1941)

Kunstschilder, Graficus, Tekenaar

Leo GESTEL (Woerden 1881 - Hilversum 1941)

Leo Gestel was een Nederlandse schilder en graficus die vooral invloed ontleende aan het fauvisme. Hij studeerde aan de Rijksakademie van Beeldende Kunsten in Amsterdam en werkte daarnaast ook in Woerden, Bergen (NH) en België. In Bergen liet hij zich beïnvloeden door de Bergense School. Gedurende zijn leven bewoog zijn stijl steeds meer richting abstractie, zonder echt abstract te worden. Werken van Gestel hangen in de meeste grote musea in Nederland.

Aangeboden items
0
Verkochte items
31
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Leo Gestel (1881-1941) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 31 items van Leo Gestel (1881-1941) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 184 mensen die Leo Gestel (1881-1941) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Leo Gestel

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Leo Gestel? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Leo Gestel. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Leo Gestel en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Leo Gestel te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Leo Gestel!

Volg het aanbod kunst van Leo Gestel te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Leo Gestel te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Leo Gestel instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Leo Gestel kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Leo Gestel!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Leo Gestel kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Leo Gestel en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Leo Gestel via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Leo Gestel of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Leo Gestel?

Kunst kopen van Leo Gestel begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Leo Gestel, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Leo Gestel. Om meer kans te maken om de Leo Gestel te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Leo Gestel! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.