Louis Meys (1902-1995)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Louis Meys
Louis Meys (1902-1995)

Louis Meys (1902-1995)

Kunstenaar

Geboren in Den Haag. Louis Meys was een begenadigd schilder met een groot didactisch vermogen. Jarenlang was Meys docent aan de Vrije Academie te Den Haag.Hij werkte geheel volgens zijn eigen plan en voelde zich niet aangetrokken tot welke stroming of groepering dan ook, wat niet betekende dat hij zich soms liet inspireren door anderen.Hij had grote bewondering voor Edouard Vuillard en Pierre Bonnard.

Aangeboden items
1
Verkochte items
13
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (13 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Louis Meys - De trap in Scheveningen kopen? Bied vanaf 50!
Louis Meys - De trap in ScheveningenSchilderij

Geplaatst doorEllen1955

Eindtijd 17-07-2022 om 22:02

Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
Afmetingen39 cm x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Louis Meys

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Louis Meys? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Louis Meys. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Louis Meys en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Louis Meys te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Louis Meys!

Volg het aanbod kunst van Louis Meys te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Louis Meys te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Louis Meys instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Louis Meys kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Louis Meys!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Louis Meys kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Louis Meys en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Louis Meys via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Louis Meys of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Louis Meys?

Kunst kopen van Louis Meys begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Louis Meys, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Louis Meys. Om meer kans te maken om de Louis Meys te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Louis Meys! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.