Marius van Beek (1921-2003)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Marius van Beek
Marius van Beek (1921-2003)

Marius van Beek (1921-2003)

Kunstenaar

Marius van BEEK (Utrecht 1921-01-09 - Nijmegen 2003-09-27)

Aangeboden items
1
Verkochte items
22
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (11 x Favoriet)
filters

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Marius van Beek - Litho: Stadion Santiago de Chili - 1973 kopen? Bied vanaf 49!
Marius van Beek - Litho: Stadion Santiago de Chili - 1973Grafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorKiewitKunstonder100euro
Eindtijd 31-03-2023 om 20:03
Jaartal1973
TechniekLitho
Afmetingen55 cm x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Marius van Beek

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marius van Beek? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marius van Beek. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marius van Beek en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marius van Beek te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marius van Beek!

Volg het aanbod kunst van Marius van Beek te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marius van Beek te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marius van Beek instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marius van Beek kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marius van Beek!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marius van Beek kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marius van Beek en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marius van Beek via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marius van Beek of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marius van Beek?

Kunst kopen van Marius van Beek begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marius van Beek, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marius van Beek. Om meer kans te maken om de Marius van Beek te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marius van Beek! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.