Wim Schuhmacher (1894-1986)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Wim Schuhmacher
Wim Schuhmacher (1894-1986)

Wim Schuhmacher (1894-1986)

Wim SCHUHMACHER (Amsterdam 1894 - 1986)

Wim Schuhmacher was een Nederlandse schilder, graficus en meubelontwerper. Hij begon als interieurschilder en leerde zichzelf daarna ook het kunstschilderen aan. Schuhmacher volgde nooit een kunstopleiding en was autodidact. Hij is een van de bekendste schilders omtrent het Magisch Realisme en wordt vaak met Carel Willink en Pyke Koch geassocieerd. Schuhmacher onderscheidde zich echter door monochromer te werk te gaan, waardoor het leek alsof zijn werken onder een grijze nevel gehuld waren. Daarom werd hij ook wel "Meester van het Grijs" genoemd. Schuhmacher heeft veel gereisd, met name naar Italië en Spanje, waar hij ook veel van zijn motieven vond.

Aangeboden items
1
Verkochte items
55
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Wim Schuhmacher - Ile de la Cité, litho - Gratis verzending binnen Nederland! kopen? Bied vanaf 50!
Wim Schuhmacher (1894-1986) Nederlands Ile de la Cité, litho - Gratis verzending binnen Nederland!
TechniekLitho
Afmetingen63 x 48 cm (h x b)
GesigneerdSignatuur meegedrukt
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Wim Schuhmacher

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Wim Schuhmacher? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Wim Schuhmacher. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Wim Schuhmacher en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Wim Schuhmacher te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Wim Schuhmacher!

Volg het aanbod kunst van Wim Schuhmacher te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Wim Schuhmacher te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Wim Schuhmacher instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Wim Schuhmacher kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Wim Schuhmacher!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Wim Schuhmacher kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Wim Schuhmacher en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Wim Schuhmacher via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Wim Schuhmacher of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Wim Schuhmacher?

Kunst kopen van Wim Schuhmacher begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Wim Schuhmacher, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Wim Schuhmacher. Om meer kans te maken om de Wim Schuhmacher te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Wim Schuhmacher! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.