Wim van Woerkom (1905-1998)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Wim van Woerkom
Wim van Woerkom (1905-1998)

Wim van Woerkom (1905-1998)

Kunstenaar

Naamvarianten Woerkom, Wilhelmus Antonius Maria Joseph van Kwalificaties beeldhouwer, graficus, schilder, tekenaar, glasschilder, ontwerper Nationaliteit Nederlands Geboren Nijmegen 1905-03-08 Overleden Nijmegen 1998-02-08 Opleiding Koninklijke Academie voor Kunst en Vormgeving (Den Bosch) Hoger Instituut voor Schone Kunsten (HISK) (Antwerpen) Werkzaam in Arnhem 1937 - 1969 Nijmegen 1978 - 1983 maakte tussen 1950 en 1980 reizen naar Turkije en Noord-Afrika Leraar aan academie/universiteit Akademie voor Beeldende Kunst en Kunstnijverheid (Arnhem) leraar van 1937 tot 1969

Aangeboden items
3
Verkochte items
9
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (7 x Favoriet)
filters
3 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Wim van Woerkom - c890, De mandenmaker, aquarel kopen? Bied vanaf 75!
Wim van Woerkom - c890, De mandenmaker, aquarelTekening / Aquarel
Geplaatst doorMarsmeijer
Eindtijd 10-02-2023 om 22:46
Jaartal1942
TechniekAquarel
Afmetingen74.5 cm x 94 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Wim van Woerkom - Opdat gij .. kopen? Bied vanaf 50!
Wim van Woerkom - Opdat gij ..Grafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorKiki53
Eindtijd 10-12-2022 om 20:04
Periode1945 t/m 1999
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen36 cm x 33 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Wim van Woerkom - Toren St. Stevens, Nijmegen kopen? Bied vanaf 40!
Wim van Woerkom - Toren St. Stevens, NijmegenGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorPiekeVo
Eindtijd 08-01-2023 om 21:19
Periode1945 t/m 1999
TechniekEts
Afmetingen0.72 cm x 0.56 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Wim van Woerkom

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Wim van Woerkom? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Wim van Woerkom. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Wim van Woerkom en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Wim van Woerkom te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Wim van Woerkom!

Volg het aanbod kunst van Wim van Woerkom te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Wim van Woerkom te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Wim van Woerkom instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Wim van Woerkom kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Wim van Woerkom!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Wim van Woerkom kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Wim van Woerkom en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Wim van Woerkom via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Wim van Woerkom of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Wim van Woerkom?

Kunst kopen van Wim van Woerkom begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Wim van Woerkom, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Wim van Woerkom. Om meer kans te maken om de Wim van Woerkom te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Wim van Woerkom! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.