WMF (1853)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Fabrikant
  6. >
  7. WMF
WMF (1853)

WMF (1853)

Beeldhouwer, Designer

De Württembergische Metallwarenfabrik (WMF) is een fabrikant van keukengereedschap en tafelgerei. Het bedrijf werd opgericht in 1853 onder de naam Metallwarenfabrik Straub & Schweizer als metaalbewerker. De producten werden voornamelijk gemaakt in de Art Nouveau stijl in de WMF Art Studio onder leiding van ontwerper Albert Mayer. In de jaren vijftig en zestig ging WMF zich richten op een meer moderne stijl met de ontwerpen van Wilhelm Wagenfeld. In deze periode begon ook de nog steeds succesvolle verkoop van koffiemachines voor horecagelegenheden. In 2006 nam WMF koffiemachinefabrikant M. Schaerer AG over. Tegenwoordig is WMF opgesplitst in drie afdelingen: internationale verkoop van koffiemachines, verkoop aan hotels en verkoop aan consumenten. Silit en Kaiser zijn onderdeel van de WMF Group.

Aangeboden items
3
Verkochte items
26
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
filters
WMF - Ikora messing vaas kopen? Bied vanaf 75!
WMF (1853) Duits Ikora messing vaas
Afmetingen 18.5 x 13 cm (h x b)
Gesigneerd Gemerkt/Merksticker
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee
WMF - Art Nouveau vaasje 1886-1903 kopen? Bied vanaf 90!
WMF (1853) Duits Art Nouveau vaasje 1886-1903
Afmetingen 32 x 10 x 10 cm (h x b x d)
Gesigneerd Gemerkt/Merksticker
Openingsbod
€ 90
Bied mee Bied mee
WMF - Zwaar verzilverde 12 delig cassette kopen? Bied vanaf 750!
WMF (1853) Duits Zwaar verzilverde 12 delig cassette
Afmetingen 34 x 50 x 48 cm (h x b x d)
Gesigneerd Gemerkt/Merksticker
Openingsbod
€ 750
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van WMF

Wilt u graag een kunstwerk kopen van WMF? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van WMF. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van WMF en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van WMF te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen WMF!

Volg het aanbod kunst van WMF te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van WMF te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u WMF instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe WMF kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van WMF!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van WMF kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van WMF en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van WMF via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van WMF of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van WMF?

Kunst kopen van WMF begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van WMF, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van WMF. Om meer kans te maken om de WMF te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van WMF! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.