Jan Cremer - Tulips-99

Jan Cremer - Tulips-99 kopen? Bied vanaf 335!
Jan Cremer - Tulips-99 kopen? Bied vanaf 335!Jan Cremer - Tulips-99 kopen? Bied vanaf 335!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Jan Cremer (1940-2024)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Jaartal 1999
Techniek Zeefdruk
Drager Papier
Stijl Expressionistisch
Onderwerp Landschap
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 80 x 60 cm (h x b)
Incl. lijst 105 x 82 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Oplage 200 exemplaren
Mooi  tulpenwerk van Jan Cremer uit  1999.  Het werk zit in een  gebruikte sierlijst. U kunt het doek zo ophangen aan de muur.  Het werk is in goede conditie. Gesigneerd en  genummerd.
U bent welkom om op afspraak dit werk te komen beoordelen of op te halen. Kan verzonden worden binnen Nederland en België via koeriersdienst.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Gorinchem, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .