Jan Roëde - Origineel werk op board, Zonder titel

Jan Roëde - Origineel werk op board, Zonder titel kopen? Bied vanaf 300!
Jan Roëde - Origineel werk op board, Zonder titel kopen? Bied vanaf 300!Jan Roëde - Origineel werk op board, Zonder titel kopen? Bied vanaf 300!Jan Roëde - Origineel werk op board, Zonder titel kopen? Bied vanaf 300!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Jan Roëde (1914-2007)
TypeSchilderij
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
DragerKarton
StijlAbstract
IngelijstIngelijst
Afmetingen15 cm x 32.5 cm (h x b)
Lijst30.5 cm x 48 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd
Origineel werk met abstracte, kleurrijke figuren van Jan Roëde op board/karton.

Inclusief certificaat van echtheid van de Jan Roëde Stichting. 

Het oeuvre van Jan Roede (1914-2007) wordt gekenmerkt door uitbundig kleurgebruik met soms een melancholische of juist humoristische tintje. Net als zijn tijdgenoten van de CoBrA-groep gooide hij alle regels en tradities overboord om zo spontane werken te creëren. Een uitnodiging om zich aan te sluiten bij de CoBrA-groep wees Roede af; hij wilde onafhankelijk blijven en trok zijn eigen plan. Hij exposeerde in binnen- en buitenland, waaronder Zweden en Frankrijk. Omdat zijn naam de Fransen moeilijk was uit te spreken, voegde hij in 1946 een trema aan zijn naam toe: Roëde.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Indien van toepassing op het aangeboden item zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Bij ingelijst werk of werk in Passe-partout: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Bij werk in oplage:  Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieZeer Goed

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Sluit over 3d 18u 36m 19s
Openingsbod€ 300
Veilingkosten: 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen,  Nederland
VerzendingWereldwijd
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:07-02-2023 om 14:08
Eindtijd:12-02-2023 om 19:12
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.