Willem Minderman - Canne

Willem Minderman - Canne kopen? Bied vanaf 60!
Willem Minderman - Canne kopen? Bied vanaf 60!Willem Minderman - Canne kopen? Bied vanaf 60!Willem Minderman - Canne kopen? Bied vanaf 60!Willem Minderman - Canne kopen? Bied vanaf 60!Willem Minderman - Canne kopen? Bied vanaf 60!Willem Minderman - Canne kopen? Bied vanaf 60!Willem Minderman - Canne kopen? Bied vanaf 60!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Willem Minderman (1910-1985)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Periode 1945 t/m 1999
Techniek Litho
Drager Papier
Onderwerp Landschap
Ingelijst Niet Ingelijst
Afmetingen 50 x 65 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Litho van Willem Minderman getiteld "Canne". Het gaat hier om Kanne, een dorp en deelgemeente van de gemeente Riemst in het zuidoosten van de Belgische provincie Limburg. Kanne ligt pal aan de Belgisch-Nederlandse grens, onder de rook van Maastricht.

Afmetingen (h x b in mm)
Afbeelding: 265 x 410
Blad: 500 x 650

Signering:
l.o. in potlood: W Minderman
r.o. in druk: W Minderman Canne

De foto's zijn onderdeel van de gegeven beschrijving, deze graag goed bekijken voordat je biedt.
Bijna alles wat ik aanbied is losbladig. Er zijn diverse foto's te zien van o.a. de achterkant en met een kleurenkaart. Dit alles om een zo'n goed mogelijk beeld te geven van het werk.

Wordt in een koker verstuurd.
Conditie
ConditieZeer Goed
Aan de rechterkant wel wat beschadigingen in de rand, maar achter een passe-partout is daar niets meer van te zien.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Haarlem, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 13,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .