Willem Witsen - Ets: The embankment in de regen, Thames - Londen (zeldzaam werk!)

Willem Witsen - Ets: The embankment in de regen, Thames - Londen (zeldzaam werk!) kopen? Bied vanaf 999!
Willem Witsen - Ets: The embankment in de regen, Thames - Londen (zeldzaam werk!) kopen? Bied vanaf 999!Willem Witsen - Ets: The embankment in de regen, Thames - Londen (zeldzaam werk!) kopen? Bied vanaf 999!Willem Witsen - Ets: The embankment in de regen, Thames - Londen (zeldzaam werk!) kopen? Bied vanaf 999!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Willem Witsen (1860-1923)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Periode1800 t/m 1899
TechniekEts
DragerPapier
StijlKlassiek
OnderwerpStadsgezicht
IngelijstIngelijst
Afmetingen23 x 30 cm (h x b)
Incl. lijst50 x 59 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Dit werk is onderdeel van de Klassieke Kunst Special > 200 euro special.
Ets van Willem Witsen. Titel: The embankment in de regen, Thames - Londen. Afmetingen incl lijst: H50 x b59cm. Afmetingen voorstelling: H23 x B30cm.
Het werk is rechts onderaan, met potlood, gesigneerd door de kunstenaar. De authenticiteit van de aangeboden werken worden volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

 Het werk kan worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen, bij vooruit betaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verzonden met Postnl. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.
 
Lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijsten het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden. Bij foto's van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn.

Conditie
ConditieRedelijk
Vanwege de ouderdom van het werk, is het vergeeld en is de handtekening slecht zichtbaar.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
VerzendenPakketpost
Prijs> 10KG of groter dan 1,00 x 0,50 meter
Binnen Nederland € 17,50
Naar België € 28,95
Naar Duitsland € 28,95
Europese Unie € 28,95
Wereldwijd € 55,00
ExtraBij een aankoopbedrag boven de € 500,- euro betaalt u een toeslag van (maximaal) € 7,50 voor extra verzekerde verzending

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Openingsbod € 999
Veilingkosten: 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie's-Gravenzande,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd16-4-2024 om 15:39
Eindtijd29-4-2024 om 22:48
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.