Herman van der Jagt (1882-1970)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Herman van der Jagt
Herman van der Jagt (1882-1970)

Herman van der Jagt (1882-1970)

Hermanus (Herman) van der JAGT (Tiel 1882 - Oegstgeest 1970)

Aangeboden items
1
Verkochte items
7
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Herman van der Jagt - De maaier - Ets kopen? Bied vanaf 38!
Herman van der Jagt (1882-1970) Nederlands De maaier - Ets
TechniekEts
Afmetingen12 x 18 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 38
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Herman van der Jagt

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Herman van der Jagt? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Herman van der Jagt. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Herman van der Jagt en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Herman van der Jagt te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Herman van der Jagt!

Volg het aanbod kunst van Herman van der Jagt te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Herman van der Jagt te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Herman van der Jagt instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Herman van der Jagt kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Herman van der Jagt!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Herman van der Jagt kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Herman van der Jagt en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Herman van der Jagt via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Herman van der Jagt of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Herman van der Jagt?

Kunst kopen van Herman van der Jagt begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Herman van der Jagt, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Herman van der Jagt. Om meer kans te maken om de Herman van der Jagt te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Herman van der Jagt! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.