• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Jan Engelman (1922-2000)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Jan Engelman

Jan Engelman (1922-2000)

Kunstenaar

Jan ENGELMAN (Hoenkoop 1922 - Amsterdam 2000)

Schilder, Tekenaar,Aquarellist

Jan Engelman was leerling aan de Rijksacademie te Amsterdam en kreeg les van oa Kees Verwey. Zijn werk is realistisch, landschappen, portretten en figuren. Met een impressionistisch toets.

Jan Engelman gaf les aan de academie voor tekenleraren in Tilburg. Hij werkt in de Hollandse traditie, waarbij duidelijk zijn vakmanschap te zien is.

Hij was lid van de kunstenaarsverenigingen "Kunstliefde? in Utrecht en de Hollandse Aquarellistenkring.

Het werk van Jan Engelman bevindt zich in museale, bedrijfs- en particuliere collecties oa de collectie van het Boymans.

Aangeboden items
0
Verkochte items
11
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (6 x Favoriet)

Momenteel worden er helaas geen items van Jan Engelman (1922-2000) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 11 items van Jan Engelman (1922-2000) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

undefined

Nieuw aanbod

undefined

Populaire items

undefined

Exclusief aanbod

undefined

Vanaf 1 euro bieden

undefined

Aftersale

undefined

CoBrA Kunst

undefined

Exclusieve Grafiek

undefined

Sculpturen & Objecten

undefined

Sieraden & Juwelen

undefined

Vinyl

Kunst kopen van Jan Engelman

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Engelman? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Engelman. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Engelman en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Engelman te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Engelman!

Volg het aanbod kunst van Jan Engelman te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Engelman te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Engelman instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Engelman kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Engelman!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Engelman kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Engelman en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Engelman via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Engelman of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Engelman?

Kunst kopen van Jan Engelman begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Engelman, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Engelman. Om meer kans te maken om de Jan Engelman te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Engelman! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.