Jan Hendrik Weissenbruch (1824-1903)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan Hendrik Weissenbruch
Jan Hendrik Weissenbruch (1824-1903)

Jan Hendrik Weissenbruch (1824-1903)

Kunstenaar

Jan Hendrik WEISSENBRUCH (Den Haag 1824 - 1903)

Aangeboden items
1
Verkochte items
15
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jan Hendrik Weissenbruch - Landweg met bosrand kopen? Bied vanaf 625!
Jan Hendrik Weissenbruch (1824-1903) Nederlands Landweg met bosrand
TechniekGouache
Afmetingen30 x 20 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 625
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jan Hendrik Weissenbruch

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Hendrik Weissenbruch? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Hendrik Weissenbruch. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Hendrik Weissenbruch en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Hendrik Weissenbruch te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Hendrik Weissenbruch!

Volg het aanbod kunst van Jan Hendrik Weissenbruch te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Hendrik Weissenbruch te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Hendrik Weissenbruch instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Hendrik Weissenbruch kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Hendrik Weissenbruch!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Hendrik Weissenbruch kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Hendrik Weissenbruch en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Hendrik Weissenbruch via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Hendrik Weissenbruch of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Hendrik Weissenbruch?

Kunst kopen van Jan Hendrik Weissenbruch begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Hendrik Weissenbruch, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Hendrik Weissenbruch. Om meer kans te maken om de Jan Hendrik Weissenbruch te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Hendrik Weissenbruch! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.