Johan van Zweden (1896-1975)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Johan van Zweden
Johan van Zweden (1896-1975)

Johan van Zweden (1896-1975)

Johan van ZWEDEN (Winschoten 1896 - Arnhem 1975)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Johan van Zweden - [ Groninger Ploeg ] - Straatbeeld 1931 - kopen? Bied vanaf 150!
Johan van Zweden (1896-1975) Nederlands [ Groninger Ploeg ] - Straatbeeld 1931 -
Techniek Stift
Afmetingen 62 x 52 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Johan van Zweden

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Johan van Zweden? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Johan van Zweden. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Johan van Zweden en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Johan van Zweden te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Johan van Zweden!

Volg het aanbod kunst van Johan van Zweden te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Johan van Zweden te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Johan van Zweden instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Johan van Zweden kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Johan van Zweden!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Johan van Zweden kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Johan van Zweden en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Johan van Zweden via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Johan van Zweden of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Johan van Zweden?

Kunst kopen van Johan van Zweden begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Johan van Zweden, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Johan van Zweden. Om meer kans te maken om de Johan van Zweden te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Johan van Zweden! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.