Sal Meijer (1877-1965)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Sal Meijer
Sal Meijer (1877-1965)

Sal Meijer (1877-1965)

Sal MEIJER (Amsterdam 1877 - Blaricum 1965)

Aangeboden items
1
Verkochte items
38
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Sal Meijer - 2 catalogi kopen? Bied vanaf 24!
Sal Meijer (1877-1965) Nederlands 2 catalogi
TechniekSoftcover
Afmetingen23 x 23 cm (h x b)
Openingsbod
€ 24
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Sal Meijer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Sal Meijer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Sal Meijer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Sal Meijer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Sal Meijer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Sal Meijer!

Volg het aanbod kunst van Sal Meijer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Sal Meijer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Sal Meijer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Sal Meijer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Sal Meijer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Sal Meijer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Sal Meijer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Sal Meijer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Sal Meijer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Sal Meijer?

Kunst kopen van Sal Meijer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Sal Meijer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Sal Meijer. Om meer kans te maken om de Sal Meijer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Sal Meijer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.