Willy Boers (1905-1978)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Willy Boers
Willy Boers (1905-1978)

Willy Boers (1905-1978)

Willy BOERS (Amsterdam 1905 - Amsterdam 1978)

Aangeboden items
1
Verkochte items
11
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Willy Boers - Abstracte compositie, linosnede op zeer dun rijstpapier kopen? Bied vanaf 95!
Willy Boers (1905-1978) Nederlands Abstracte compositie, linosnede op zeer dun rijstpapier
Techniek Hout/Linosnede
Afmetingen 52 x 37 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Japans Papier
Openingsbod
€ 95
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Willy Boers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Willy Boers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Willy Boers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Willy Boers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Willy Boers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Willy Boers!

Volg het aanbod kunst van Willy Boers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Willy Boers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Willy Boers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Willy Boers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Willy Boers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Willy Boers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Willy Boers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Willy Boers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Willy Boers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Willy Boers?

Kunst kopen van Willy Boers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Willy Boers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Willy Boers. Om meer kans te maken om de Willy Boers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Willy Boers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.