Corneille - Zilveren broche met originele verpakking - Verkocht

Corneille - Zilveren broche met originele verpakking kopen? Bied vanaf 55!
Dit item is verkocht Toon item
Design

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Corneille - Zilveren broche met originele verpakking kopen? Bied vanaf 55!
Corneille - Zilveren broche met originele verpakking kopen? Bied vanaf 55!Corneille - Zilveren broche met originele verpakking kopen? Bied vanaf 55!Corneille - Zilveren broche met originele verpakking kopen? Bied vanaf 55!Corneille - Zilveren broche met originele verpakking kopen? Bied vanaf 55!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Corneille (1922-2010)
Type kunstwerk Design
Jaartal 2002
Afmetingen 2.7 x 3.6 cm (h x b)
Gemerkt Gemerkt/Merksticker
Broche is gemaakt van zilver met op de voorzijde een kleurrijke vogel in email. Op de achterzijde staat de signatuur van Corneille en het zilverkeurmerk. De broche wordt geleverd in het bijbehorend originele doosje, eveneens ontworpen door  Corneille.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Obbicht, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .