Dick van Luijn - bootjes op het strand van de Middelandse Zee

Dick van Luijn - bootjes op het strand van de Middelandse Zee kopen? Bied vanaf 37!
Dick van Luijn - bootjes op het strand van de Middelandse Zee kopen? Bied vanaf 37!Dick van Luijn - bootjes op het strand van de Middelandse Zee kopen? Bied vanaf 37!Dick van Luijn - bootjes op het strand van de Middelandse Zee kopen? Bied vanaf 37!Dick van Luijn - bootjes op het strand van de Middelandse Zee kopen? Bied vanaf 37!Dick van Luijn - bootjes op het strand van de Middelandse Zee kopen? Bied vanaf 37!Dick van Luijn - bootjes op het strand van de Middelandse Zee kopen? Bied vanaf 37!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Dick van Luijn (1896-1981)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekEts
DragerPapier
StijlRealistisch
OnderwerpHavengezicht
IngelijstIngelijst
Afmetingen17 x 21 cm (h x b)
Incl. lijst29 x 37 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Ets van Dick van Luijn, rechtsonder gesigneerd.
Linksonder voorzien van tekst "druk v/d etser". 
Een soortgelijke ets is van hem bekend onder de titel "bootjes op het strand van de Middelandse Zee".  Dit is hetzelfde onderwerp, maar een andere uitvoering.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Capelle aan den ijssel, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen Nederland € 10,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .