Karel Appel - "Spelend in Blauw" uit "De Schilderskist van Appel"

Karel Appel - "Spelend in Blauw" uit "De Schilderskist van Appel" kopen? Bied vanaf 300!
Karel Appel - "Spelend in Blauw" uit "De Schilderskist van Appel" kopen? Bied vanaf 300!Karel Appel - "Spelend in Blauw" uit "De Schilderskist van Appel" kopen? Bied vanaf 300!Karel Appel - "Spelend in Blauw" uit "De Schilderskist van Appel" kopen? Bied vanaf 300!Karel Appel - "Spelend in Blauw" uit "De Schilderskist van Appel" kopen? Bied vanaf 300!Karel Appel - "Spelend in Blauw" uit "De Schilderskist van Appel" kopen? Bied vanaf 300!Karel Appel - "Spelend in Blauw" uit "De Schilderskist van Appel" kopen? Bied vanaf 300!Karel Appel - "Spelend in Blauw" uit "De Schilderskist van Appel" kopen? Bied vanaf 300!Karel Appel - "Spelend in Blauw" uit "De Schilderskist van Appel" kopen? Bied vanaf 300!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Karel Appel (1921-2006)
TypePrenten & Uitgaves
Jaartal1977
TechniekZeefdruk
StijlExpressionistisch
OnderwerpFiguren
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen52 x 54 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
Bijzonder mooie originele proef zeefdruk genaamd "Spelend in Blauw" van Karel Appel. Dit werk verkeert in uiterst goede conditie en behoord tot de serie "De Schilderskist" van Karel Appel.

Dit werk werd gedrukt in samenwerking met meester drukker Henk van der Vet. Dit exemplaar draagt aan de achterzijde het atelierstempel van het atelier van Henk van der Vet.

De schilderskist is uitgebracht in 300 exemplaren waarvan 50 nummers "ea" genummerd. Dit exemplaar is echter niet genummerd en betreft een proefdruk die gelijk is aan het origineel.

Deze zeefdruk is afkomstig uit de privé collectie / nalatenschap van Henk van der Vet. De originaliteit ervan wordt voor 100% gegarandeerd.
Conditie
ConditieZeer Goed
Altijd donker en netjes bewaard gebleven. De randen lopen wat bol door de dikte van het papier, kan echter volledig strak worden ingelijst.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Oss, Nederland
VerzendenPakketpost
Prijs> 10KG of groter dan 1,00 x 0,50 meter
Binnen Nederland € 17,50
Naar België € 35,00
Naar Duitsland € 35,00
Europese Unie € 35,00
Wereldwijd € 120,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd13-12-2022 om 10:54
Eindtijd18-12-2022 om 21:17
Openingsbod € 300
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieOss,  Nederland