Agnes van den Brandeler (1918-2002)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Agnes van den Brandeler
Agnes van den Brandeler (1918-2002)

Agnes van den Brandeler (1918-2002)

Jonkvrouw Agnes van den BRANDELER (1918-2002) werd geboren in Delft. Zij studeerde aan de Academie en schilderde en bekwaamde zich in grafische technieken.

Aangeboden items
0
Verkochte items
16
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Agnes van den Brandeler (1918-2002) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 16 items van Agnes van den Brandeler (1918-2002) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 22 mensen die Agnes van den Brandeler (1918-2002) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Agnes van den Brandeler

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Agnes van den Brandeler? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Agnes van den Brandeler. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Agnes van den Brandeler en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Agnes van den Brandeler te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Agnes van den Brandeler!

Volg het aanbod kunst van Agnes van den Brandeler te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Agnes van den Brandeler te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Agnes van den Brandeler instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Agnes van den Brandeler kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Agnes van den Brandeler!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Agnes van den Brandeler kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Agnes van den Brandeler en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Agnes van den Brandeler via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Agnes van den Brandeler of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Agnes van den Brandeler?

Kunst kopen van Agnes van den Brandeler begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Agnes van den Brandeler, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Agnes van den Brandeler. Om meer kans te maken om de Agnes van den Brandeler te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Agnes van den Brandeler! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.