Anton L. Koster (1859-1937)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Anton L. Koster
Anton L. Koster (1859-1937)

Anton L. Koster (1859-1937)

Kunstschilder, Graficus, Tekenaar

Anton L. KOSTER (Terneuzen 1859 - Haarlem 1937)


Opleiding: Koster ging vanaf 1880 naar de Akademie van beeldende kunsten in Den Haag. Hij heeft gewerkt in onder andere Scheveningen, Terneuzen, Rijswijk, Gaanderen, Haarlem, Heemstede en in de Pyrenee_n.

Anton L. Koster schilderde en etste stadsgezichten, (duin)landschappen en stillevens. Na zijn opleiding in Den Haag trok hij twee jaar door de Pyrenee_n. In 1892 werd door Mouton & Co. in Den Haag een album uitgegeven met twaalf van Kosters etsen van stadgezichten gemaakt in Oud-Den Haag. Koster was tevens tekenleraar op de Haagse HBS.

Exposities en prijzen:

In 1916 ontving Koster een Koninklijke Medaille. Zijn werk is onder andere in bezit van het Gemeentemuseum in Den Haag en het Frans Halsmuseum te Haarlem.

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
1
Verkochte items
34
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Anton L. Koster - Amsterdamse Poort te Haarlem - mooi ingelijste ets kopen? Bied vanaf 50!
Anton L. Koster (1859-1937) Nederlands Amsterdamse Poort te Haarlem - mooi ingelijste ets
Techniek Ets
Afmetingen 43 x 33 cm (h x b)
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Anton L. Koster

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Anton L. Koster? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Anton L. Koster. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Anton L. Koster en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Anton L. Koster te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Anton L. Koster!

Volg het aanbod kunst van Anton L. Koster te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Anton L. Koster te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Anton L. Koster instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Anton L. Koster kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Anton L. Koster!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Anton L. Koster kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Anton L. Koster en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Anton L. Koster via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Anton L. Koster of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Anton L. Koster?

Kunst kopen van Anton L. Koster begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Anton L. Koster, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Anton L. Koster. Om meer kans te maken om de Anton L. Koster te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Anton L. Koster! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.