• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Jan Olyslager (1926-2010)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan Olyslager
Jan Olyslager (1926-2010)

Jan Olyslager (1926-2010)

Kunstenaar

Jan Olyslager (1926-2010, Den Haag) studeerde vanaf 1946 aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (waar hij leerling was van Henk Meijer) en later aan de Vrije Academie. Ge_nspireerd werd hij door Willem Hussum, Piet Ouborg en Wim Sinemus. Op zoek naar nieuwe wegen kiest hij in 1955 voor het informele in de kunst. Hij gaat door intu_tie gedreven de dialoog aan met het platte vlak. De dynamiek is in de meeste van zijn werken een herkenbaar aspect. Waardering was er altijd, maar de echte erkenning is er pas als hij de vijfenzestig al gepasseerd is en er veel vraag is naar zijn werk. Hij krijgt de Willem van Collumprijs en een nominatie voor de koninklijke subsidie.

Aangeboden items
1
Verkochte items
7
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (18 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Jan Olyslager - olieverf op doek: abstract - 1965 kopen? Bied vanaf 50!
Jan Olyslager - olieverf op doek: abstract - 1965

Schilderij

Geplaatst doorKiewitKunst

Eindtijd 02-10-2022 om 21:16

Jaartal1965
TechniekOlieverf
Afmetingen67 cm x 82.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Jan Olyslager

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Olyslager? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Olyslager. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Olyslager en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Olyslager te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Olyslager!

Volg het aanbod kunst van Jan Olyslager te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Olyslager te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Olyslager instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Olyslager kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Olyslager!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Olyslager kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Olyslager en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Olyslager via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Olyslager of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Olyslager?

Kunst kopen van Jan Olyslager begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Olyslager, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Olyslager. Om meer kans te maken om de Jan Olyslager te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Olyslager! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.