Johan Ponsioen (1900-1969)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Johan Ponsioen
Johan Ponsioen (1900-1969)

Johan Ponsioen (1900-1969)

Kunstenaar

Johan PONSIOEN (Nijmegen 1900 - ?? 1969)

Beeldhouwer, leraar, etser, glasschilder, grisaille-schilder, schilder, tekenaar, Opleiding: Hendrick de Keyserschool (Amsterdam).

Aangeboden items
2
Verkochte items
18
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Johan Ponsioen - Oud geveltje te Tiel, gesloopt februari 1930 kopen? Bied vanaf 30!
Johan Ponsioen (1900-1969) Nederlands Oud geveltje te Tiel, gesloopt februari 1930
TechniekEts
Afmetingen28 cm x 18 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee
Johan Ponsioen - Stilleven met appels en aardewerken kruik kopen? Bied vanaf 750!
Johan Ponsioen (1900-1969) Nederlands Stilleven met appels en aardewerken kruik
TechniekOlieverf
Afmetingen36 cm x 48 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 750
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Johan Ponsioen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Johan Ponsioen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Johan Ponsioen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Johan Ponsioen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Johan Ponsioen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Johan Ponsioen!

Volg het aanbod kunst van Johan Ponsioen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Johan Ponsioen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Johan Ponsioen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Johan Ponsioen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Johan Ponsioen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Johan Ponsioen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Johan Ponsioen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Johan Ponsioen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Johan Ponsioen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Johan Ponsioen?

Kunst kopen van Johan Ponsioen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Johan Ponsioen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Johan Ponsioen. Om meer kans te maken om de Johan Ponsioen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Johan Ponsioen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.