Toon Wegner (1926-2010)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Toon Wegner
Toon Wegner (1926-2010)

Toon Wegner (1926-2010)

Toon WEGNER (Rijswijk 1926 - Orvelte 2010), Nieuwe Haagse School.

Aangeboden items
2
Verkochte items
49
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Toon Wegner - zonder titel kopen? Bied vanaf 30!
Toon Wegner (1926-2010) Nederlands zonder titel
Techniek Litho
Afmetingen 39 x 50 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee
Toon Wegner - Koppermaandagprent 1988 - litho kopen? Bied vanaf 50!
Toon Wegner (1926-2010) Nederlands Koppermaandagprent 1988 - litho
Techniek Litho
Afmetingen 50 x 70 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Toon Wegner

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Toon Wegner? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Toon Wegner. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Toon Wegner en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Toon Wegner te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Toon Wegner!

Volg het aanbod kunst van Toon Wegner te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Toon Wegner te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Toon Wegner instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Toon Wegner kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Toon Wegner!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Toon Wegner kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Toon Wegner en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Toon Wegner via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Toon Wegner of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Toon Wegner?

Kunst kopen van Toon Wegner begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Toon Wegner, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Toon Wegner. Om meer kans te maken om de Toon Wegner te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Toon Wegner! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.