Willy Rieser (1927)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Willy Rieser
Willy Rieser (1927)

Willy Rieser (1927)

Kunstenaar

Willy RIESER (Freiburg 1927)

Aangeboden items
1
Verkochte items
12
Nationaliteit
NederlandsNederlands  DuitsDuits  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Willy Rieser - Olga (portret) kopen? Bied vanaf 300!
Willy Rieser - Olga (portret)Schilderij

Geplaatst doorDiederikM

Eindtijd 24-11-2022 om 19:42

Jaartal1948
TechniekOlieverf
Afmetingen105.5 cm x 73.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Willy Rieser

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Willy Rieser? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Willy Rieser. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Willy Rieser en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Willy Rieser te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Willy Rieser!

Volg het aanbod kunst van Willy Rieser te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Willy Rieser te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Willy Rieser instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Willy Rieser kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Willy Rieser!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Willy Rieser kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Willy Rieser en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Willy Rieser via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Willy Rieser of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Willy Rieser?

Kunst kopen van Willy Rieser begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Willy Rieser, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Willy Rieser. Om meer kans te maken om de Willy Rieser te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Willy Rieser! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.