Armando - Armando - litho: confrontaties tussen potlood en papier (bomen) - Verkocht

Armando - litho: confrontaties tussen potlood en papier (bomen) kopen? Bied vanaf 225!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Armando - litho: confrontaties tussen potlood en papier (bomen) kopen? Bied vanaf 225!
Armando - litho: confrontaties tussen potlood en papier (bomen) kopen? Bied vanaf 225!Armando - litho: confrontaties tussen potlood en papier (bomen) kopen? Bied vanaf 225!Armando - litho: confrontaties tussen potlood en papier (bomen) kopen? Bied vanaf 225!Armando - litho: confrontaties tussen potlood en papier (bomen) kopen? Bied vanaf 225!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Armando (1929-2018)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Periode 1945 t/m 1999
Gesigneerd Handgesigneerd

Litho van armando. Titel: Confrontaties tussen potlood en papier (bomen). Nummer: 18/25. Gesigneerd met potlood door armando rechts onder. Afmetingen: 40 x 30 cm. Conditie: in goede staat. De authenciteit van dit werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden meegestuurd.

In zijn atelier, gevestigd in een oude kazerne in Potsdam, net buiten Berlijn, werkt de inmiddels 87-jarige kunstenaar nog iedere dag aan zijn doeken en aan zijn sculpturen. Met de bezetenheid en de bevlogenheid van een kunstenaar die leeft voor zijn kunst.
Uit dat huidige werk van Armando spreekt een bevrijding. De doeken zijn grootse en spannende abstracte studies die lijken te verwijzen naar mysterieuze en hogere zaken die het leven van alledag overstijgen. De kleur is opnieuw doorgebroken na een zwart/wit/grijze periode. Soms in overdadige rode en blauwe monochromen, dan weer verfijnd in relatie met zijn bekende zwarte verfstreken. Ook in de jaren 60 maakte Armando in zijn ‘zero periode’ verschillende kleurenmonochromen.

ZZZW

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Hoek van holland, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .