• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch

Jeanne Bieruma Oosting - Linosnede, Stilleven

Jeanne Bieruma Oosting - Linosnede, Stilleven kopen? Bied vanaf 70!

Dit item is verkocht Toon item

Jeanne Bieruma Oosting - Linosnede, Stilleven

Grafiek na 1900

Verkoopprijs: € 80,50 (Incl. 15% veilingkosten)

Vergelijkbaar item plaatsen
Jeanne Bieruma Oosting - Linosnede, Stilleven kopen? Bied vanaf 70!
Jeanne Bieruma Oosting - Linosnede, Stilleven kopen? Bied vanaf 70!Jeanne Bieruma Oosting - Linosnede, Stilleven kopen? Bied vanaf 70!Jeanne Bieruma Oosting - Linosnede, Stilleven kopen? Bied vanaf 70!
Jeanne Bieruma Oosting - Linosnede, Stilleven kopen? Bied vanaf 70!Jeanne Bieruma Oosting - Linosnede, Stilleven kopen? Bied vanaf 70!Jeanne Bieruma Oosting - Linosnede, Stilleven kopen? Bied vanaf 70!
Vergelijkbaar item plaatsen

Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (272)

Lid sinds 2010
36961 verkochte items
Alle items van deze verkoper (301)
  • Jeanne Bieruma Oosting (1898-1995)
TypeGrafiek na 1900
Periode1945 t/m 1999
TechniekHout/Linosnede
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Afmetingen49.5 cm x 32 cm (h x b)
Passe-partout72 cm x 52 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage5/50

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

 

BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn inclusief BTW. Voor zakelijke kopers is de BTW eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, commissie en verzend-/bezorgkosten).

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Conditie

ConditieZeer Goed

Links zit een veegje op het passe-partout.

Verzending

Garantie

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Dit item is verkocht voor 80,50(Incl. 15% veilingkosten)

VEILINGGEGEVENS

Starttijd:24-01-2020 om 13:48
Eindtijd:02-02-2020 om 21:41

Biedingen (1):

42ehl
31 jan. / 17:26
€ 70
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.