Kees Andrea - "Mensen en Dieren" | voor H.J. Wilzen

Kees Andrea - "Mensen en Dieren" | voor H.J. Wilzen kopen? Bied vanaf 30!
Kees Andrea - "Mensen en Dieren" | voor H.J. Wilzen kopen? Bied vanaf 30!Kees Andrea - "Mensen en Dieren" | voor H.J. Wilzen kopen? Bied vanaf 30!Kees Andrea - "Mensen en Dieren" | voor H.J. Wilzen kopen? Bied vanaf 30!Kees Andrea - "Mensen en Dieren" | voor H.J. Wilzen kopen? Bied vanaf 30!Kees Andrea - "Mensen en Dieren" | voor H.J. Wilzen kopen? Bied vanaf 30!Kees Andrea - "Mensen en Dieren" | voor H.J. Wilzen kopen? Bied vanaf 30!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Kees Andrea (1914-2006)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekZeefdruk
DragerPapier
OnderwerpDieren
IngelijstAlleen in Passe-partout
Afmetingen17 x 22.8 cm (h x b)
Passe-partout55 x 45 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage3/8
Fraaie litho van Kees Andrea, gemaakt voor Hein Wilzen ter gelegenheid van zijn pensioen als wethouder Onderwijs en Kunstzaken in Den Haag. 

Afmetingen werk: 24cm hoog x 31.5cm breed


Herkomst: collectie Lies Groeneveld.
VERZENDING

Wij zullen u als winnaar van het werk altijd eerst vragen naar de verzendmethode van uw voorkeur, voordat wij het totaalbedrag aan u doorgeven. Uit transparantie, en om vervelende verrassingen te voorkomen, gaan de aangegeven verzendkosten uit van het hoogste tarief: aangetekend en verzekerd tot 500 euro. Wij gaan hierbij uit van de tarieven van PostNL vanaf 01-01-2023.
PASSE-PARTOUT
Bij verzenden zal het werk, tenzij het veilig mogelijk is, zonder passe-partout worden verzonden. Dit om het werk in een koker te kunnen verzenden. Mocht het werk toch graag inclusief passe-partout willen, geef dit dan even aan zodat wij hier rekening mee houden. Werken met papieren passe-partouts worden uiteraard wel samen verzonden.
VERPAKKINGSMATERIAAL
Om er zeker van te zijn dat uw werk in goede orde aankomt, zullen wij hem uiteraard netjes verpakken. De extra kosten van een verzendkoker bedragen €2. Bij aankoop van meerdere werken die in een koker verzonden kunnen worden, betaalt u uiteraard maar voor één koker. Bij ingelijst werk kunnen wij de kosten van beschermende profielen bij u in rekening brengen. In dat geval zullen wij dit ook vermelden bij het doorgeven van de totale kosten.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Arnhem, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 8,90
Naar België € 12,00
Naar Duitsland € 12,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Openingsbod € 30
Veilingkosten: 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieArnhem,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd28-11-2023 om 23:02
Eindtijd12-12-2023 om 19:52
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.