Isaac Israels (1865-1934)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Isaac Israels
Isaac Israels (1865-1934)

Isaac Israels (1865-1934)

Kunstenaar

Isaac ISRAËLS (Amsterdam 1865 - Den Haag 1934)

Isaac Israëls was een Nederlandse, impressionistische schilder. Van zijn vader Jozef Israëls kreeg hij het schildersvak mee en op de Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag werd al snel zijn talent ontdekt. Samen met zijn vader schilderde hij vaak in Scheveningen, waar hij strandtaferelen maakte. Later trok hij naar Amsterdam met George Breitner, waar het duo als 'Amsterdamse impressionisten' vluchtige momenten uit het stadsleven vastlegde. Vanaf 1903 verblijf Israëls in Parijs, Londen en Nederlands-Indië. Eerder was hij al onder de indruk geraakt van Frankrijk, toen hij de werken van de impressionisten Degas en Manet zag tijdens reizen met zijn ouders. Terug in Nederland nam hij de werkplaats van zijn vader in Den Haag over. Het werk van Israëls is onder meer te zien in het gemeentemuseum in Den Haag en het Rijksmuseum in Amsterdam. Ook worden er nog vaak tentoonstellingen over zijn werk georganiseerd. In 2008 was er een duotentoonstelling in het Haags Gemeentemuseum over Jozef en Isaac Israëls en in 2012 organiseerden 5 Haagse musea tentoonstellingen over Israëls werkzaamheden in Den Haag. Als Amsterdamse impressionist met een duidelijke Franse invloed heeft Israëls een duidelijke stempel gedrukt op de Hollandse schilderskunst.

Aangeboden items
3
Verkochte items
14
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Isaac Israels - e.a. - Naaister in de duinen - 2 antieke steendrukken kopen? Bied vanaf 50!
Isaac Israels (1865-1934) Nederlands e.a. - Naaister in de duinen - 2 antieke steendrukken
TechniekOverig
Afmetingen27 x 35.5 cm (h x b)
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Isaac Israels - 7 boekwerken kopen? Bied vanaf 50!
Isaac Israels (1865-1934) Nederlands 7 boekwerken
TechniekHardcover
Afmetingen31 x 24 cm (h x b)
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Isaac Israels

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Isaac Israels? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Isaac Israels. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Isaac Israels en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Isaac Israels te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Isaac Israels!

Volg het aanbod kunst van Isaac Israels te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Isaac Israels te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Isaac Israels instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Isaac Israels kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Isaac Israels!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Isaac Israels kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Isaac Israels en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Isaac Israels via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Isaac Israels of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Isaac Israels?

Kunst kopen van Isaac Israels begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Isaac Israels, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Isaac Israels. Om meer kans te maken om de Isaac Israels te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Isaac Israels! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.