Lotti van der Gaag (1923-1999)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Lotti van der Gaag
Lotti van der Gaag (1923-1999)

Lotti van der Gaag (1923-1999)

Kunstenaar

Lotti van der GAAG (Den Haag 1923 - Nieuwegein 1999)

Aangeboden items
0
Verkochte items
64
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Lotti van der Gaag (1923-1999) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 64 items van Lotti van der Gaag (1923-1999) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 117 mensen die Lotti van der Gaag (1923-1999) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Lotti van der Gaag

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Lotti van der Gaag? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Lotti van der Gaag. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Lotti van der Gaag en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Lotti van der Gaag te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Lotti van der Gaag!

Volg het aanbod kunst van Lotti van der Gaag te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Lotti van der Gaag te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Lotti van der Gaag instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Lotti van der Gaag kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Lotti van der Gaag!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Lotti van der Gaag kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Lotti van der Gaag en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Lotti van der Gaag via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Lotti van der Gaag of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Lotti van der Gaag?

Kunst kopen van Lotti van der Gaag begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Lotti van der Gaag, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Lotti van der Gaag. Om meer kans te maken om de Lotti van der Gaag te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Lotti van der Gaag! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.