Willem Hendrik Gispen (1890-1981)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Willem Hendrik Gispen
Willem Hendrik Gispen (1890-1981)

Willem Hendrik Gispen (1890-1981)

Willem Hendrik GISPEN (Amsterdam 1890 - Den Haag 1981)

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Willem Hendrik Gispen - Gezichten op Culemborg kopen? Bied vanaf 100!
Willem Hendrik Gispen (1890-1981) Nederlands Gezichten op Culemborg
TechniekEts
Afmetingen40 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Willem Hendrik Gispen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Willem Hendrik Gispen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Willem Hendrik Gispen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Willem Hendrik Gispen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Willem Hendrik Gispen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Willem Hendrik Gispen!

Volg het aanbod kunst van Willem Hendrik Gispen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Willem Hendrik Gispen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Willem Hendrik Gispen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Willem Hendrik Gispen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Willem Hendrik Gispen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Willem Hendrik Gispen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Willem Hendrik Gispen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Willem Hendrik Gispen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Willem Hendrik Gispen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Willem Hendrik Gispen?

Kunst kopen van Willem Hendrik Gispen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Willem Hendrik Gispen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Willem Hendrik Gispen. Om meer kans te maken om de Willem Hendrik Gispen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Willem Hendrik Gispen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.