• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch

Co Westerik - Litho, Z.T. (Hond en vogel) - Ingelijst

Co Westerik - Litho, Z.T. (Hond en vogel) - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!

Dit item is verkocht Toon item

Co Westerik - Litho, Z.T. (Hond en vogel) - Ingelijst

Grafiek na 1900

Verkoopprijs: € 115,00 (Incl. 15% veilingkosten)

Vergelijkbaar item plaatsen
Co Westerik - Litho, Z.T. (Hond en vogel) - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!
Co Westerik - Litho, Z.T. (Hond en vogel) - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!Co Westerik - Litho, Z.T. (Hond en vogel) - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!Co Westerik - Litho, Z.T. (Hond en vogel) - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!
Co Westerik - Litho, Z.T. (Hond en vogel) - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!Co Westerik - Litho, Z.T. (Hond en vogel) - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!Co Westerik - Litho, Z.T. (Hond en vogel) - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!
Vergelijkbaar item plaatsen

Verkoper

Geplaatst door  VeilingmeesterCollecties
FA. (227)

Lid sinds 2013
28098 verkochte items
Alle items van deze verkoper (59)
  • Co Westerik (1924-2018)
TypeGrafiek na 1900
Jaartal1999
TechniekLitho
DragerPapier
OnderwerpDieren
IngelijstIngelijst
Afmetingen52 cm x 64 cm (h x b)
Lijst72.5 cm x 82.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage1/90

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn inclusief BTW. Voor zakelijke kopers is de BTW eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, commissie en verzend-/bezorgkosten).

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Conditie

ConditieZeer Goed

Het frame van de lijst is los aan de rechterkant en zit aldaar met plakband vast (zichtbaar op de foto's). De litho zelf is in zeer goede staat, met enkel een lichte golving in het blad.

Verzending

Garantie

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Dit item is verkocht voor 115,00(Incl. 15% veilingkosten)

VEILINGGEGEVENS

Starttijd:29-07-2020 om 15:05
Eindtijd:09-08-2020 om 19:52

Biedingen (1):

BuurMan
9 aug. / 02:12
€ 100
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.