Friso ten Holt - Ruiters langs het strand - Verkocht

Friso ten Holt - Ruiters langs het strand kopen? Bied vanaf 49!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Friso ten Holt - Ruiters langs het strand kopen? Bied vanaf 49!
Friso ten Holt - Ruiters langs het strand kopen? Bied vanaf 49!Friso ten Holt - Ruiters langs het strand kopen? Bied vanaf 49!Friso ten Holt - Ruiters langs het strand kopen? Bied vanaf 49!Friso ten Holt - Ruiters langs het strand kopen? Bied vanaf 49!Friso ten Holt - Ruiters langs het strand kopen? Bied vanaf 49!Friso ten Holt - Ruiters langs het strand kopen? Bied vanaf 49!Friso ten Holt - Ruiters langs het strand kopen? Bied vanaf 49!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Friso ten Holt (1921-1997)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Jaartal 1966
Techniek Litho
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 38 x 48 cm (h x b)
Incl. lijst 61 x 71 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Oplage 190
Friso ten Holt (1921-1997) groeit op in het kunstenaarsdorp Bergen NH. Zijn oeuvre omvat olieverfschilderijen, tekeningen, etsen en aquarellen, die opvallen door hun helderheid en kleurgebruik. Hij ontwerpt ook monumentale glas-in-loodramen en wandkleden. Hij doceert aan verschillende academies en is leermeester van o.a. Jeroen Krabbé, van wie tegelijkertijd de tentoonstelling 'Het late licht' te zien is.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Geldrop, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .