• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Herman Berserik - Olieverf en tempera op hardboard, Zelfportret in landschap - Ingelijst - Verkocht

Herman Berserik - Olieverf en tempera op hardboard, Zelfportret in landschap - Ingelijst kopen? Bied vanaf 2500!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 2.875,00 (Incl. 15% veilingkosten)

Vergelijkbaar item plaatsen
Herman Berserik - Olieverf en tempera op hardboard, Zelfportret in landschap - Ingelijst kopen? Bied vanaf 2500!
Herman Berserik - Olieverf en tempera op hardboard, Zelfportret in landschap - Ingelijst kopen? Bied vanaf 2500!Herman Berserik - Olieverf en tempera op hardboard, Zelfportret in landschap - Ingelijst kopen? Bied vanaf 2500!Herman Berserik - Olieverf en tempera op hardboard, Zelfportret in landschap - Ingelijst kopen? Bied vanaf 2500!Herman Berserik - Olieverf en tempera op hardboard, Zelfportret in landschap - Ingelijst kopen? Bied vanaf 2500!Herman Berserik - Olieverf en tempera op hardboard, Zelfportret in landschap - Ingelijst kopen? Bied vanaf 2500!Herman Berserik - Olieverf en tempera op hardboard, Zelfportret in landschap - Ingelijst kopen? Bied vanaf 2500!Herman Berserik - Olieverf en tempera op hardboard, Zelfportret in landschap - Ingelijst kopen? Bied vanaf 2500!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (321)

Lid sinds 2010
44666 verkochte items
Alle items van deze verkoper (517)
  • Herman Berserik (1921-2002)
TypeSchilderij
Jaartal1968
TechniekGemengde Techniek
DragerHardboard
StijlRealistisch
OnderwerpPortret
IngelijstIngelijst
Afmetingen29 cm x 39 cm (h x b)
Lijst48 cm x 58 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Leuk geschilderd zelfportret en profil in een landschap met paarse lucht en bomenrij. Langs de onderste rand in groen gesigneerd en gedateerd. 

Afkomstig uit een particuliere collectie.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Oplage: Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

Dit item valt onder de margeregeling
ConditieZeer Goed

Zeer goede conditie. Enkele lichte plekjes oppervlaktevuil en een paaar kleine slijtplekjes langs randen/hoeken door de inlijsting. 

Het werk is in de lijst op conditie beoordeeld.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Dit item is verkocht voor 2.875,00(Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:14-06-2022 om 13:04
Eindtijd:27-06-2022 om 20:30
Biedingen (1)
eligius
27 jun. / 20:24
€ 2500
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.