Kees van Bohemen - Vrouw met vosje, zeefdruk (groot)

Kees van Bohemen - Vrouw met vosje, zeefdruk (groot) kopen? Bied vanaf 225!
Kees van Bohemen - Vrouw met vosje, zeefdruk (groot) kopen? Bied vanaf 225!Kees van Bohemen - Vrouw met vosje, zeefdruk (groot) kopen? Bied vanaf 225!Kees van Bohemen - Vrouw met vosje, zeefdruk (groot) kopen? Bied vanaf 225!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Kees van Bohemen (1928-1985)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1978
TechniekZeefdruk
DragerGeschept Papier
StijlModern
OnderwerpPortret
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen86 x 66 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage125
Karakteristieke, flamboyante zeefdruk van Kees van Bohemen.  Zeefdruk op 350 grams Economos-Etching papier, met potlood gesigneerd, gedateerd (‘78) en genummerd (79-125).  In goede conditie.

Afmetingen: 86cm x 66cm (blad), 77cm x 57cm (beeld)

Dit item wordt bij voorkeur opgehaald maar het kan eventueel goed verpakt en aangetekend verzonden worden op kosten van de koper.
Bij aankoop kan een kunstwerk altijd, maar wel op afspraak, worden opgehaald in Diemen (niet ver van het Kunstveiling kantoor in Amstelveen). De termijn voor ophalen is zeer ruim; u kunt het werk eventueel weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan (omgeving) Amsterdam voor andere zaken. In dat geval bespaart u, vanzelfsprekend, eventuele verzendkosten.
Conditie
ConditieGoed
Wat vlekjes in de marge rechts en onderaan maar ingelijst met passe-partout is dit werk zeer goed.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Diemen, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 13,00
Naar België € 20,00
Naar Duitsland € 20,00
Europese Unie € 25,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd1-11-2023 om 13:39
Eindtijd11-11-2023 om 21:09
Openingsbod € 225
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieDiemen,  Nederland