Sonia Delaunay - Lot van twee geometrische kleurenetsen - Verkocht

Sonia Delaunay - Lot van twee geometrische kleurenetsen kopen? Bied vanaf 250!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Sonia Delaunay - Lot van twee geometrische kleurenetsen kopen? Bied vanaf 250!
Sonia Delaunay - Lot van twee geometrische kleurenetsen kopen? Bied vanaf 250!Sonia Delaunay - Lot van twee geometrische kleurenetsen kopen? Bied vanaf 250!Sonia Delaunay - Lot van twee geometrische kleurenetsen kopen? Bied vanaf 250!Sonia Delaunay - Lot van twee geometrische kleurenetsen kopen? Bied vanaf 250!Sonia Delaunay - Lot van twee geometrische kleurenetsen kopen? Bied vanaf 250!Sonia Delaunay - Lot van twee geometrische kleurenetsen kopen? Bied vanaf 250!Sonia Delaunay - Lot van twee geometrische kleurenetsen kopen? Bied vanaf 250!Sonia Delaunay - Lot van twee geometrische kleurenetsen kopen? Bied vanaf 250!Sonia Delaunay - Lot van twee geometrische kleurenetsen kopen? Bied vanaf 250!Sonia Delaunay - Lot van twee geometrische kleurenetsen kopen? Bied vanaf 250!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Sonia Delaunay (1885-1979)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekEts
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Afmetingen53 cm x 40.5 cm (h x b)
Incl. lijst81 cm x 61 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage20/200
Het betreffen twee kleuretsen van de Duitse kunstenares Sonia Delaunay. Zij was lid van de befaamde Cercle Graphique.


Let op: Een werk is is ingelijst de ander is dat niet. Het niet ingelijste werk heeft de volgende maten: 76 cm x 56 cm

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeestercollecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Oplage: Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieBeschadigd
Beiden werken zijn in slechte staat. 

Het niet ingelijste werk heeft papierschade met name aan de randen en de hoeken. Bovendien is het werk sterk verkleurd door waterschade. 

Het ingelijste werk is sterk verkleurd. Ook is het Passe-partout sterk verkleurd en vies. 
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
Veilinggegevens
Starttijd4-7-2022 om 15:18
Eindtijd11-7-2022 om 22:49
Biedingen (11)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.