Sonia Delaunay - Sonia Delaunay, Pochoir uit Tableaux Vivants - Verkocht

Sonia Delaunay, Pochoir uit Tableaux Vivants kopen? Bied vanaf 75!
Dit item is verkocht Toon item
Bijzondere Uitgaves

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Sonia Delaunay, Pochoir uit Tableaux Vivants kopen? Bied vanaf 75!
Sonia Delaunay, Pochoir uit Tableaux Vivants kopen? Bied vanaf 75!Sonia Delaunay, Pochoir uit Tableaux Vivants kopen? Bied vanaf 75!Sonia Delaunay, Pochoir uit Tableaux Vivants kopen? Bied vanaf 75!Sonia Delaunay, Pochoir uit Tableaux Vivants kopen? Bied vanaf 75!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Sonia Delaunay (1885-1979)
Type kunstwerkBijzondere Uitgaves
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd

*Fraaie originele pochoir uit het jaar 1969 van de kunstenares Sonia Delaunay
*Uit 'Tableaux Vivants' uitgave Edizioni del Naviglio, 1969
*Maten werk: 28,5 cm x 19,0 cm.

*Werk is in goede conditie

*Verzending is aangetekend, verzekerd en goed verpakt;


*Een pochoirdruk is een sjabloon of stencil-achtige techniek (3-dimensionaal in feite) die tijdens de Art Deco periode populair werd. Bij deze techniek wordt gebruik gemaakt van zink platen. De kleurscheiding wordt handmatig gesneden uit de zinken plaat voor elke kleur. De kleuren worden één voor één aangebracht met een kwast. Dus voor elke kleur of schaduw wordt een aparte plaat gemaakt. De arbeidsintensieve pochoirtechniek wordt heden ten dage niet meer gedaan om redenen van een veel te hoge kostprijs. Matisse, Picasso en andere veelal Franse bekende kunstenaars hebben in de jaren 30-70 van de vorige eeuw werk gemaakt, welke in deze techniek is uitgevoerd. Matisse en anderen gaven de voorkeur aan de pochoir boven de kleurenlitho of zeefdruk.

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Utrecht, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .