Corneille - Groot kleurrijk schilderij van Corneille uit 1992 - TRIBE

Corneille - Groot kleurrijk schilderij van Corneille uit 1992 - TRIBE kopen? Bied vanaf 260!
Corneille - Groot kleurrijk schilderij van Corneille uit 1992 - TRIBE kopen? Bied vanaf 260!Corneille - Groot kleurrijk schilderij van Corneille uit 1992 - TRIBE kopen? Bied vanaf 260!Corneille - Groot kleurrijk schilderij van Corneille uit 1992 - TRIBE kopen? Bied vanaf 260!Corneille - Groot kleurrijk schilderij van Corneille uit 1992 - TRIBE kopen? Bied vanaf 260!Corneille - Groot kleurrijk schilderij van Corneille uit 1992 - TRIBE kopen? Bied vanaf 260!Corneille - Groot kleurrijk schilderij van Corneille uit 1992 - TRIBE kopen? Bied vanaf 260!Corneille - Groot kleurrijk schilderij van Corneille uit 1992 - TRIBE kopen? Bied vanaf 260!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Corneille (1922-2010)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1992
TechniekZeefdruk
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Afmetingen70 cm x 87 cm (h x b)
Incl. lijst85 cm x 95 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage665/1000
Ontdek het prachtige schilderij "Tribe" uit 1992 van de Nederlandse kunstenaar Corneille, een prominente figuur binnen de befaamde Cobra-beweging. Dit uitzonderlijke werk is in uitstekende staat en beeldt een stam af in levendige kleuren van rood, groen, geel en blauw.

De stijl van Corneille, sterk beïnvloed door de Cobra-beweging en Afrikaanse kunst, is direct herkenbaar in de dynamische compositie, gedurfde kleuren en expressieve penseelstreken. Dit  schilderij getuigt van Corneille's creativiteit en artistieke visie.

Het schilderij heeft een afmeting van 70 x 87 cm en wordt geleverd met een prachtige zwarte lijst met goud, die de levendige kleuren van het schilderij benadrukt en de aandacht vestigt op de verbluffende details van het kunstwerk. De totale afmetingen met de lijst zijn 95 x 85 cm. Dit kunstwerk is een origineel werk van Corneille en is gesigneerd door de kunstenaar in potlood, inclusief het serienummer 665/1000.

Het is een erg mooi schilderij en een mooie lijst. Liever het schilderij ophalen in Utrecht omdat ik bang ben dat de lijst breekt. In overleg kan ik het ook opsturen met of zonder lijst. 

De Cobra-beweging, ontstaan in de late jaren 1940 in Europa, was een kunststroming die de nadruk legde op spontaniteit en experimentatie, en traditionele technieken en academische conventies afwees. Corneille, samen met andere prominente kunstenaars zoals Karel Appel en Asger Jorn, was een van de oprichters van deze baanbrekende beweging, die een diepgaande invloed had op de kunstwereld en generaties kunstenaars heeft beïnvloed.


Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Utrecht, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Openingsbod € 260
Veilingkosten: 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieUtrecht,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
Veilinggegevens
Starttijd16-9-2023 om 12:03
Eindtijd26-9-2023 om 21:41
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.