Karel Appel - Litho uit het portfolio Can we dance a landscape? - Ingelijst - Verkocht

Karel Appel - Litho uit het portfolio Can we dance a landscape? - Ingelijst kopen? Bied vanaf 450!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Karel Appel - Litho uit het portfolio Can we dance a landscape? - Ingelijst kopen? Bied vanaf 450!
Karel Appel - Litho uit het portfolio Can we dance a landscape? - Ingelijst kopen? Bied vanaf 450!Karel Appel - Litho uit het portfolio Can we dance a landscape? - Ingelijst kopen? Bied vanaf 450!Karel Appel - Litho uit het portfolio Can we dance a landscape? - Ingelijst kopen? Bied vanaf 450!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Karel Appel (1921-2006)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1987
TechniekLitho
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Afmetingen58.5 cm x 38.5 cm (h x b)
Incl. lijst72 cm x 52 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage93/95

Een van de vier litho's uit het portfolio Can we dance a landscape? uit 1987. Linksonder gesigneerd, rechtsonder genummerd. 


Karel Appel krijgt in 1987 van de Opera van Parijs een opdracht om het ballet 'Can We Dance A Landscape?' vorm te geven. Het wordt in 1989 uitgevoerd voor de Brooklyn Academy of Music ter gelegenheid van het Next Wave festival, in samenwerking met de Japanse danser en choreograaf Min Tanaka en de Vietnamese componist Dao. Voor die gelegenheid maakte Appel ook deze gelijknamige portfolio bestaande uit vier litho's. 


Uitgegeven door Editions F.B., Paris. - Geprint bij Arts-Litho, Paris


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.ConditieZeer Goed
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
Veilinggegevens
Starttijd14-7-2020 om 12:08
Eindtijd1-8-2020 om 12:31
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.