Sonia Delaunay - Totem - Verkocht

Totem kopen? Bied vanaf 400!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Totem kopen? Bied vanaf 400!
Totem kopen? Bied vanaf 400!Totem kopen? Bied vanaf 400!Totem kopen? Bied vanaf 400!Totem kopen? Bied vanaf 400!Totem kopen? Bied vanaf 400!Totem kopen? Bied vanaf 400!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Sonia Delaunay (1885-1979)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Deze kleurets is gemaakt d.m.v. aquatint en heeft een heldere compositie met geometrische vlakken in zwart, groen, blauw en rood, gemaakt in 1970. Ingelijst met een zuurvrij passe partout met zuurvrij achtervel in een matgouden lijst, maten 80x70cm. Het oplagenummer is 67/200 en is uitgebracht door Cercle Graphique Europeen, waarvan het logo is blind gedrukt op het papier.
Het is hand gesigneerd met potlood (rechtsonder). Het etspapier heeft 4 schepranden, die achter het passe partout vallen.
De conditie: goed. In een Parijse galerie staat de ets te koop voor 2000 euro.

Sonia Delaunay was een wereldberoemde van oorsprong Russische kunstenaar, bekend om haar expressieve geometrische abstractie. In aanvulling op haar schilderijen en grafiek ontwierp Delaunay stoffen, wandbekleding, meubels en kleding, o.a. voor Metz & Co te Amsterdam.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieSteenwijkerwold,  Nederland
Verzending
Veilinggegevens
Starttijd29-12-2017 om 16:13
Eindtijd12-1-2018 om 16:18
Biedingen (7)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.